52 गज का दामन 52 Gaj Ka Daman Lyrics in Hindi – Renuka Panwar

गज का दामन 52 Gaj Ka Daman  का गाना रेणुका पंवार द्वारा गाया गया है, Latest Haryanvi song के बोल हैं written मुकेश जाजी द्वारा लिखे गए हैं और साहिल संधू द्वारा फोटोग्राफी के निदेशक हैं। इस एचडी वीडियो पूर्ण गीत में अमन जजी, प्रांजल दहिया की विशेषताएं हैं। इस नए गीत का संगीत संगीत एमजे द्वारा दिया गया है और वीडियो साहिल संधू song द्वारा निर्देशित है। यह सबसे लोकप्रिय हरियाणवी गीत साहिल संधू द्वारा निर्मित है और साहिल संधू द्वारा editibg। देसी रिकॉर्ड्स द्वारा संगीत लेबल जबकि संगीत एमजे द्वारा गीत मिक्स / मास्टर।

52 Gaj Ka Daman Lyrics – Renuka Panwar | Latest Super Hit Haryanvi Song 2020

52 Gaj Ka Daman Lyrics

52 Gaj Ka Daman Lyrics

Aapna Roop Rang Sajau
Mehandi Hatha Mein Lagwau
Payal Kangan Bhi Mangawau
Phir Neer Bharan Mein Jau

Payal Kangan Bhi Mangawau
Phir Neer Bharan Mein Jau
Ghoonghat Kanna Sa
Kadhu Na Kasar Ghalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi

Gham Mein Howega Aaj Khudka
Jutti Madkan Ali Pehru
Chidegi Bahuwa Mein Takrar
Jab Mein Hawa Ki Tariya Lehru
Sone Ki Guthi Gale Mein Haar Dalunga
52 Gajh Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gajh Ka Daman Peher Matak Chalungi

Jhumke Kanna Ke Naye Lyane
Motta Peharna Se Koka
Tikka Laal Rang Ka Lyana
Dena Tagdi Te Mokka
Meri Chotti Nu Bole Dhunge Gel Halungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi

Mera Balam Kamawe Chokkhe
Lane Chundar Mein Sittare
Mukesh jaji Kalam Teri Ya Likhe Geet Pyare
Hotha Pe Lali Ankhya Kajal Ghalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi
52 Gaj Ka Daman Peher Matak Chalungi..

[su_youtube url=”https://youtu.be/CZt-rVn2BJs”]

गज का दामन 52 Gaj Ka Daman Lyrics in Hindi Font

आपन रूप रंग सजौ
मेहँदी हाथ मे लगावौ
पायल कंगन भई मंगवाऊ
फेर नीर भरन में जाउ

पायल कंगन भई मंगवाऊ
फेर नीर भरन में जाउ
घूँघट कन्ना सा
कधु न कासर घरलुंगी
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी

गाम में होवेगा आज खुदाका
जुत्ती मदनक अली पीहरू
चिदेगी बहुवा में तक्षक
जब मैं है क्या तारिया लेहरु
सों की गुथि गेल मैं हर दलुंगा
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी

झुमके कन्ना के ना लायें
मोथा पीहरना सी कोका
टिक्का लाल रंग का लयाना
देना तगड़ी ते मोका
मेरी चट्टी नू बोले धूंज जेल हालुंगी
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी

मेरा बलम कमावे चोखे
लेन चुंदर मैं सीतारे
मुकेश जाजी कलाम तेरी ये लिके गीत प्यारे
होत पे लाली अँखिया काजल घालुंगी
५२ गज का दामन पीहर मतक चलुंगी
५२ गज का दमण पीहर मतक चलुंगी ।।

52 Gaj Ka Daman Lyrics song are the end. If you find any mistake in the lyrics of this song, please send correct lyrics using contact us form.

 

Also Read : गुलज़ार छन्नीवाला की जीवनी । Gulzaar Chhanniwala Biography In Hindi

Frequently Asked Questions :

  • Who wrote 52 Gaj Ka Daman song lyrics?

    Mukesh Jaji

  • Who is the singer of the song 52 Gaj Ka Daman?

    Renuka Panwar

  • Who is the director of the song 52 Gaj Ka Daman?

    Sahil Sandhu

  • Which actors/actresses are in the song ’52 Gaj Ka Daman’?

    Aman Jaji, Pranjal Dahiya

  • Who gave the music for 52 Gaj Ka Daman’s song?

    Music MJ

Leave a Comment